Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2022 23:14 - Отворено писмо до председателя на ЕС Урсула фон дер Лайнен с нотки на заслужен сарказъм
Автор: apollon Категория: Изкуство   
Прочетен: 16251 Коментари: 4 Гласове:
11

Последна промяна: 29.06.2022 21:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Херо Мустафа казва:
- Киро Мустаф, изгони Митрофанова.
Кирето:
- Не, не мога, Нинова не иска да се кара с Путин.
Херо:
$ Кире, днес е последния ти ден като министър -председател, изгони я.
Кирето:
- Да права си братовчедке моя по канадска линия, ще ь изгоня, защото тя накара Герб и Слави Трифонов да ми гласуват вот на недоверие.Гоня я.

Уважаема Госпожо Фон дер Лайнен,
не можем да стреляме с ракети по градушката в България, защото над небето ни летят американските ви самолети. Това се наричае Българска трагедия.
Бай Ганьо спокойно може да ви завиди за политически хлъзгавини и маневри, които изговорихте през последните години на вашето управлениев ЕС.
На вас например не попречиха моралните скрупули да направите на маймуни огромното население на ЕС, въвеждайки крути мерки по ограничаване на миграциите в страните на ЕС. И точно това ме кара да си мисля, че има голяма вероятност да приемате населението на ЕС като полумаймуни и тази ваша неточна преченка да се дължи на влиянието, което оказва върху мисленето ви високия пост, който вие заемате.
Затова искам да ви запозная със следния огромен проблем, засякан от мен в Южна България. В три големи български градове като Пловдив, Пазарджик и Стара Загора се намират зоологически градини, които са разположени в непросредствено съседство със жилищни и обитаеми  зони на градското пространство, което е значително по-малко от 1 километър. Абсолютно съм убеден, че много европейски градове разполагат своите зоологически градини в места в непосредствена близост до жилищни сгради от градската среда.
Свеждам на вашето внимание факта от биологическа гледна точка, очевидно пренебрегван от вашите европейски експерти , че прякия контакт от непрекъснат тип между диви животни и хора може да бъде причина за поява на нови вирусни заболявания, прехвърляни от животните на човек и от човека на животните, какъвто е конкретния случай на прескачане на заразата с Ковит от откритите китайски пазари на Ухан в обръщение към целия свят.
В тази връзка ви съветвам да оформите нова еврейска директива, в която специализираните зоологически заведения да бъдат разположени на не по-малко разстояние от 1 , а в някои случаи и от 5 километра от населените места. Тъй като съм убеден, че вие съществувате, само и единствено на за да регулирате материалната среда с нови европейски директиви и правни норми, които да ви карат да чувствате необходимата сигурност и да владеете с твърда ръца природната и социалната среда на поверения ви съюз, Моля много внимателно да се съобразите с неизбежните опасности, които  произлизат от този мой сигнал и както винаги с лекато сте въвеждали нови европейски директиви, да въведете в законодателна експлоатация и тази въпросна директива.
Напомням ви най любезно, че във връзка с Ковид реструкциите, дивите животни и маймуните не могат да имат повече делегирани права от тези на самия човек.
Не съжалихме норките и по европейска директива ги евтаназирахте. Нека не правим така и  с другите диви животни. ЕС трябва да направи всичко да уважава живота на животните поне.
И накрая миризмите от тези животниски градини красят целия ЕС.

P.S. Китай направи необходимото като затвори откритите пазари, съблюдава протоколите на СЗО, извърва масов скрининг и тестуване на населението, не сваля мерките срещу Ковид и осъществява непрекъснат контрол върху заразата. Трябва ли ЕС да не прави нищо за ерадикацията на Ковид 19.
Вече стана ясно, че вируса мутира изключително бързо, дори 5-пъти по бързо от грипния вирус. Това е така защото на сезон се появяват 2-3 щама в световен мащаб.Също така стана ясно, че той се рекомбинира с аденовируси и грип, което все още не се обявява, за да не настъпи масова психоза, но това е факт. Колко дълго трябва да чака ЕС, за да вземе нужните мерки.


Успение Богороднично- думата успение идва от глагола ѹсъпатн -приспя, успивам се и е сзвързан със смъртта на Божията Майка. Сами по себе си това е вълшебно нежен глагол, с който богослужителите не желаят да признаят, че Богородица е умряла, а говорят за състоянието, в което е изпаднала сякаш е приспана от чудотворна ръка. С други думи религиозните християнски текстове сякаш не говорят за смърт, която не подобява за Божия Майка, а по-скоро за нейното приспиване и възкачването й в Рая редом до нейния син. Но всички знаем, че Иисус е човек и неговата майка не прави разлика от това положение. Здравият разум следва да приеме, че става дума за хора, канонизирани за светци и богове, както и здравия разум признава, че човешката смърт е необратимо и невъзвратимо събитие, което не води до ресурекция и ресусцитация в нито една възможна форма. Точно това е определил Бог Саваот Йехова и не може да стане ясно как той ще прави изключение за хората. Точно неговото творение изтлява и душата излита, но то не урежда въплъщението на мъртъвци.
С други думи фантастичните сюжети на новия завет са не само обидни и твърди смели даже и за съвременната фантастика. Очевадно е на какво са способни човешките евангелски текстове - с добрите намерения, които тези хора имат, за да издигнат някои революционни идеи, те въвеждат лъжи след лъжи, но и "Пътят към ада е постлан само с добри намерения". Как обаче да оправдаем тези добротворни намерения, когато всъщност те са лъжи. При това лъжа след лъжа, по-малка лъжа след по-голяма, още по-голяма лъжа след още по-голяма.
Нещо повече най-ранните достигнали до нас Евангелия признават за смъртта на Христос. А после самите Антихристи говорят за неговото възкръсване и въздигане от плътта. Не им ли стигна да останат само с Идеята за син на Бога, каквито сме всички ние, ами трябваше да се стига до възкръсването, което е нелепата лъжа и в която всички ние упорито се насилваме да вярваме без да сме убедени, защото за това нещо не може да има доказателство. Как всичко на този свят може да бъде доказано, а само смъртта на един човек да не може да се докаже. Не ли малко пресилено извън здравия разум да се апелира в такава болезнена и покварена вяра. Не е ли това достигане на връхната точка на Антихристианството и превръщането на един хумаст като Христос в узрелия образ на Антихриста.
Тази статия е за ужасното лицемерие на една доктрина, която ще унищожи сама себеси и достига пика на фалшифицирането на човешкото битие, не само на иконите, на и на всички нас, на всеки човешки индивид.
PS - Религията се опитва да въведе понятието за блаженна смърт при светците и праведните. Това е само една фантастика и химера, защото истинската смърт, която постига всеки жив е жестока, безмислостна и страшна. Тази фарисейска игра с цената на смъртта прави възможно църквата да пропагандира и налага свърхценната идея за блаженната смърт, също както продава индулгунции за греха, грехопадението и неговото изкупление чрез пари.
Поп съгреава със балдъзата. Попадийката пише жалба да “С“ветия Синод . Поповете съдници се събират да съдят съгрешилия си брат, който 3 дни ги гощава с агнешко и вино. Найкрая главния от съдниците започнал да държи слово - Как да съдим неего събрата. Той е просто е бил съблазнен от Сатаната. Нека му простим.
Колективанта отговорност аа кардинални лъжи е просто много гнусно нещо.
Пълният монопол на църквата върху смъртта е гнусен и злоупотребителен - тя не дава отговори, а само трупа мистицизъм и власт. 




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. kvg55 - apollon,
29.04.2022 23:40
Хе-хе-хе!
Гинеколожката е свикнала с хлъзгави и смрадливи неща.
цитирай
2. germantiger - иди нахуй русийо
30.04.2022 00:35
смърт на бай ганьо

на иванушка глупака също
цитирай
3. apollon - чакайте се сега малко татрин обед и ...
30.04.2022 00:57
чакайте се сега малко татрин обед и вечер ка - не може сутрин обед и вечер за Украйна.
Нека има малко и за маймуните - Путинобратовчедките.
Наистина е плашеща пасивността на Ес, но със психопати, които изнудват света трябва друг такъв търпелив човек като Лайнен например.

Германтигер - снимай си меча и го лепни на блога си и няма да е повече от една чикийка от 7 см -не го вади ще се порежеш
цитирай
4. krumbelosvet - Нерде зоологически градини
16.06.2022 00:39
Нерде пропаганда садукейска.
(Юдеите са имали две секти - садукеи които НЕ вярват във възкресението, и фарисеи които варват. Христос сам заявява, че е от фарисеите, т.е. от ВЯРВАЩИТЕ във възкресението.)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14464820
Постинги: 5335
Коментари: 10421
Гласове: 19320
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031