Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2018 17:16 - Ерминус,Ханибал,Цезар,Флавий,Тиберий,Пилат Понтий и Бисмарк с документи за Българския генно – инженерен,културен и цивилизационен генезис на съвременна Европа
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 11337 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 11.02.2018 23:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Интересен материал с оригинални логическо – аналитични съпоставими документални аргументирани доводи и следствия, доказващи категорично косвено и пряко Българския генно – инженерен, културен и цивилизационен произход на съвременна Европа, публикува блогерът marknatan в поста 

Скитския воин Ерми (лат. Арминиус) освободи Панония за братя Грим да проповядват на "германците" на славянски в Бохемия на папата
http://marknatan.blog.bg/history/2018/02/07/skitskiia-voin-ermi-lat-arminius-osvobodi-panoniia-za-bratia.1592504 ,

който ви предлагаме по – долу в пълния му обем.


Публикацията е реплика на постинга 

ГЕРМАНЕЦА, който победи Рим
http://germantiger.blog.bg/history/2018/02/02/germaneca-koito-pobedi-rim.1591577 ,

който пък е възторжена екшън фентази – милитари ода на българо – немският му автор, въведен в невиновна свещена заблуда и разпнат на информационния дезинформационен исторически кръст от тотално фалшифицираната история на т. нар.  "Римска империя", която е транс – епохалната Българска империя, следствие от която фалшификация е и тотално фалшифицираната история на целия свят, на европейските племена и народи и конкретно историята на германските и келтските племена, които са бивши безкултурни тракийски племена, разселени из Европа от Духовните им водачи и владетели, които с цялата им племенна аристокрация са все Български феноменни жреци от рода Дуло на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло.
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Скитския воин Ерми (лат. Арминиус) освободи Панония за братя Грим да проповядват на "германците" на славянски в Бохемия на папата



Келтоскита Ерми /Арминиус/ се бие с римляните едва, когато те решават да завладеят териториите отвъд Елба, които и в десети век пък са указани като "славянски". 

Арминиус е латинизираното име на скитския воин Ерми, преминало през гръцкото Хермес.
Ерми е върховния бог на келтоскитите и любопитния факт, че "тракийската" аристокрацията била почитала Хермес показва, какво са т. нар. "тракийци", скитско доминирано общество на индуси, простиращо се до южните склонове на Родопите и Странджа Сакар.


Точно и не случайно в "Германия" се съхранява историята за Българския Апостол Св Ерм ,писание , което е било първоначално включено в Библията.

Река Ерма е точно там дето друг скит Александър от Македония, им ги е включил скитите в редиците са и те по-късно основават и град Скитополиос в Юдея.

Е, този скит е служил в римската аукзилария и защитава територията и народите си .
Къде и как е записано, че се е върнал и установил да живее в "Германия" на Тацит ?

Ми, че той винаги си е бил на служба в болгарская Панония и е воювал на п-ова возле Хем . После си се е върнал в Панония .
Как Панония е станала Германска !? Никак. Как пък тези от първи век пр, н.е, са германците от 4 век от н,е.

Как пък германците от 4 век са германците от 11 век, като последните се гордеят с турската руна, която била пък руната на Бог Один ? Може да я намерите при нацистите като доказ, че германците са си баш турски народ, нахлул през девети век с унгарците и при кака Сирма за лого на блога и . Неслучайно и кабинетният им език  на швабите е от след Лутер.

Баварците пък , ако погледнете картата са си там на запад от аварите и са си написани, като байорани, първите фенове на байерн .

Като цяло германците са с измислена история, създадена през 19 век.
Днес са на принципа нашето е наше  чуждото общо . То не идеха от Карл Велики, то не беха келтски воини  и др под .
Скитите от първи век били германци, после били готите, после визиготите, после били франките, които покорили готите и так дальше .
А за истинските германци Хуните, само Хелфен се досети и се опита да замаже хунския произхода на швабите


В единадесети век все на изток от Елва са славяни.

Също за различните "германските" популации преди Тацит и за тези след него, което бе ясно за съвременната германска научна мисъл, която трябва да признаем, правилно се насочи към България .
Най-сетне копането на германските учени в България ,съвсем правилно ориентирали се къде да копаят в търсене на германците се увенча с успех. Да им е честито изясняването на народностното име!


1. Всички заселени племена (народи, нации, етноси)в Западна Европа наречени в Нотицията САРМАТИ от 4 век насам упорито се наричат днес "ГЕРМАНЦИ" от всякакъв вид историографи

2. В същия този четвърти век ,когато имп Юлиан Апостат трябва да говори с едно варварско "германско" преме от територията която е "Германия", НИТО ЕДИН от неговите "Германски" офицери или някой от "германците" в легионите не знаел ГЕРМАНСКИ и се налага търсене и използване на преводач."
Германците" от Римската армия ,за двадесет -тридесет години били забравили родния си "германски"?.


3.Няма нито един ДОКУМЕНТИРАН случай в историята, на папирус, стела, хартия и т.н. който да посочва за завърнал се "ГЕРМАНЕЦ" в "ГЕРМАНИЯ" след завършване на Римската си служба . За разлика от тракийци, мизийци и вся остальная скитская маса.

4. Зафиксирано в историческите сведения че "Германците" описани от Тацит и авторите преди него изчезват."Гермаците " преди Тацит нямат нищо общо с германците след него.

Появяват се нови хора също наричани "германци" от историографите, но които нямат нищо общо с германците на Тацит.
Днес навсякъде тези хора ги наричат "Германци", но това не са тези на Тацит и от там сетне се опитват да вкарат нещо в това съдържание. И колкото и да го режат клончето на което са седнали все късо излиза.


Немската наука много добре е разбрала сериозността на ситуацията и затова днес копа в България да търси появили се в четвертое столетие Германци.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Вижте коментарите под публикацията, ние се концентрираме върху нашия коментар с обширен превод на основните Български документи, вложени в краткото оригинално историческо есе. 

2. bezistena 
08.02

Поздрави!
Прекрасен логическо – следствен аргументиран документално анализ на академично ниво с умишлено лежерно – нехаен стил за 100% – овия Български културно – цивилизационен генезис на келтските и германските народи и култури и на т.нар. " римска империя и цивилизация" ! 

И нашият скромен принос в същата тази посока, като с помощта на

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

чрез който само се разбират тия секретни документи, разсекретим основните документи в поста, които безапелационно доказват тоталния Български произход на фундамента, надстройката и цялата постройка на тия христоматийни исторически персонажи, племена и топоними: 

ЕРМИ=МЕРИ=Мария 

АРМИНИУС=МАРИ ИСУ=Мария и Иса

ЕРМ=Мария 

ЕРМА=МЕРА=Мария

СКИТИ=Кан (Жреци) на Иса и Диана 

КЕЛТИ=Кан (Жреци) от Дуло 

ХУНИ=Хан (Кан, Жреци) 

СКИТОПОЛИС=ПОЛИС (град) на Кан (Жреци) на Иса и Диана 

СКИТОПОЛИС=Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исус 

САРМАТИ=Иса и Матара 

ДЖЕРМАНИ=Мадара и Ежуа 

ВИЗИГОТИ=Иза и Богиня Диана

ОДИН=ДИОН=Диана 

и т.н. и т.н. ... всичко що е на т.нар."Римска империя" – духовна и материална култура, народи, земи, история и др., е на Световната Българска империя, съществувала през всички епохи, а от 33 г.сл. Хр. и като Свещена Българска империя (33 – 518), фалшифицирана след 1000 години с геноцид връз Българите и с тотална кражба на документалистиката ни и свирепа цензура и фалшификация на книга, като "Римска" ! 

РИМСКА ИМПЕРИЯ=ИМПЕРИЯ на Кан (Жреци) на Иса и Мария 

image

Новоепохалната Свещена Българска империя е основана от Кан и Цар/Канцар/Кансер/Кайсер – Император Авитохол (33 – 333), който е всички т.нар."римски" императори" от Нерон до Диоклециан, който е първородният син – близнак Павел на Исус и Мария Магдалена, Които са новоепохалните аватарни проявления на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана преди 2000 г пред Българите в Тракия, Родоначалници чрез Павел на новоепохалната генерация на Техния Божествен жречески род Дуло, от който са всички главни персонажи в човешката история и на целия свят, от който род си и ти, marknatan, указано категорично в аватара ти:

МАРКНАТАН=КАН МАТАРА=Кан (Жрец) на Матара – 
феноменен жречески потомък на Исус и Мария Магдалена от жреческия им род Дуло 

Още преизобилна информация за Исус и Мария Магдалена, за Павел, за Дуло и фундаменталните тайни на сакралната Българска история и Свещената Българска империя, която управлява и сега, временно в невидим режим за земното измерение и нищите ни сетива, вижте в блога ни с повече от 1000 статии на тази тема.

image

Още веднъж поздрави за елегантната безспорна публикация върху която си заслужава да подработим синергитичен постинг, и ще напомня пак за нашето сериозно предложение да вземете с инж. Иван Симеонов –  блогера leonleonovpomm2, да ни дойдете на гости в Ямбол и се разберете по мъжки щото сте мъже и сте все от тази свещена рода, и си стиснете ръцете заради Майка България, щото когато пишете на историческата тема и двамата нямате грешка, иначе се излагате и то основно по твоя вина...  
Ако не го направите сами, от Горе ще ви накарат екстренно, колкото и да не искате – гарантираме ви! 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И нашето продължение :

В документите по – горе авторът пише, че: 

"Ерми е върховния бог на келтоскитите и любопитния факт, че "тракийската" аристокрацията била почитала Хермес, показва какво са т. нар. "тракийци" – скитско доминирано общество на индуси, простиращо се до южните склонове на Родопите и Странджа Сакар."

От този пасаж ще напомним пак кой е Ермес, когото почитала тракийската аристокрация, коя е "тракийската" аристокрация, и кое е жреческата аристокрация и на индусите, дето и да ги откриваме –  в Индия, в България или където и да е по света: 
 
ЕРМЕС=МЕР ЕС=Мария и Иса 

ТРАКИЙСКА АРИСТОКРАЦИЯ=АРИСТОКРАЦИЯ от Кан (Жреци) на Иса от Тракия 

ТРАКИЙСКА АРИСТОКРАЦИЯ=Кан (Жреци) и Царе от Кристос от Тракия 
  
ИНДИЯ=ДИЯНИ=Диана 

ИНДУСИ=ДИУНИС=Дионис – Дионисиус,
жреческата аристократична каста на индийците, която каста е само от Български феноменни жреци от рода Дуло, останали на жертвено генно – инженерно културно – цивилизационно служение на разселите в Индия нефеноменни тракийски племена, за които периодично през епохите отряди на Българските жреци от България на Балканите предприемат контролно – ревизионни инспектиращи и цивилизационни мисии, познати като "походите на Дионисиус".
От тия Български феноменни жречески импланти са самобитно развилите се в Индия бели аристократични елити и общества, които се самоопределят като Българи и наброяват сега при последние преброявания на населението на Индия внушителната цифра 300 000 000 (триста милиона), който Български генен феномен ви припомняме от поста ни 
 
В Индия 300 милиона!!! бели индийци–духовният и интелектуалният елит на нацията и благородниците и управленческата аристокрация, се самоопределят като Българи!
http://bezistena.blog.bg/history/2015/09/12/v-indiia-300-miliona-beli-indiici-duhovniiat-i-intelektualni.1391070  

Българският генезис на индийската цивилизация.Сакралната структура на животопораждащата метафизична частица Живатма и паролата за нейното активиране 

http://bezistena.blog.bg/history/2017/11/28/bylgarskiiat-genezis-na-indiiskata-civilizaciia-sakralnata-s.1580237 


В началото на поста казахме, че публикацията на анонимния marknatan (който и да е той) е реплика на постинга 

ГЕРМАНЕЦА, който победи Рим

http://germantiger.blog.bg/history/2018/02/02/germaneca-koito-pobedi-rim.1591577 ,

който пък е възторжена екшън – милитари ода на българо – немският му анонимен автор germantiger – който и да е той, въведен в невиновна свещена заблуда и разпнат на информационния дезинформационен исторически кръст от тотално фалшифицираната история на т. нар. "Римска империя", която е Българската империя, следствие от която фалшификация е и тотално фалшифицираната история на целия свят, на европейските племена и народи и конкретно историята на германските и келтските племена, които са бивши безкултурни тракийски племена, разселени из Европа от Духовните им водачи и владетели, които с цялата им племенна аристокрация са все Български феноменни жреци от рода Дуло на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло.
 

ПЛЕМЕННА АРИСТОКРАЦИЯ=Царе и Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса и Мария 

ПЛЕМЕННА АРИСТОКРАЦИЯ=Царе и Кан (Жреци) от Рода на Иса от Ямбол 

ПЛЕМЕННА АРИСТОКРАЦИЯ=Царе и Кан (Жреци) Отриси от Ямбол  
 
В нашия блог с повече от 1000 документални статии за Божествения произход на феноменните Българи и за скритата ни история ние сме документирали, че след падането на България под турско робство започва тоталната фалшификация с геноциден терор и яростна тотална цензура на родовата ни и историческа памет, като народите, териториите и феноменните духовни и материални достижения на Свещената Българска империя (33 – 518) в България, Балканите, Европа и по целия свят, са представени като достижения на Римската империя.

Христоматийният пример за фалшификация на основни световно известни Български персонажи е синът на Исус и Мария Магдалена – Павел (33 – 333), който е регистрираният в Именника на Българските Канове и Царе – Кан и Цар Авитохол, живял триста (300) години, родоначалник на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии, основал новоепохалната феноменна Свещена Българска империя връз целия свят, който имайки огромен брой херметични имена и жречески индекси, е разчленен на книга и фалшифициран за времето на управлението му на империята на множеството "римски" императора, начиная от Нерон и стигайки до Диоклециан.
 
По същия начин са разчлинени и фалшифицирани за времето на управлението им и неговия син Кан и Цар/ Кансер/Кайсер=Император Ирник (303 – 453), който е Кан Атила, който е и Свети Николай Чудотворец, който е и Свети Патрик, който е и Санта Никалъс, който е и Санта Клаус, както и внукът на Павел – Кан и Цар/ Кансер/Кайсер – Император Флавий Анастасий I, (убит на 9/10 юли 518 г от роднината му Флавий Юстин I) разчленен на тримата Български владетели Гостун, Курт и Безмер.
Върху тази фалшификация, разхвърляна връз многобройните имена и персонажи и разтеглена във времето, е съставена и цялата история на тогавашна и съвременна Европа, в която ние с помощта на Свещения шифър откриваме и разсекретяваме Българското присъствие навсякъде и го публикуваме за вашето просвещение. 

Както всички съвременни историци и изследователи на миналото, вкарани в епохалната измама, авторът на поста за ГЕРМАНЕЦА, който победи Рим, добросъвестно черпи информация от тези канонизирани за истинни и академични фалшификации и  романизирани в късното Средновековие като блудкави сладникави рицарски героически приключения, и развива своето изследване във посоки и емоционални форми, нямащи абсолютно нищо вярно с истинските персонажи и събития, като в разказаната история за тия "епични" събития преди 2000 години, постулирани като истинни исторически документи, повествованието от съчинителите им след 15 – 16 век е изумително подробно и личностно емоциално чак и с мислите и чувствата и предсмъртните слова на героите и персонажите и колективни преживявавания, сякаш те същите в стил " Дюма" и всякакви съвременни култови писатели – романисти и психо – трилъри, са съставили посмъртно изповедите и мемоарите си с пряката реч, препинателните знаци и ударенията дори, и са ги архивирали за повече от 2000 години незнайно как и къде непокътнати в този съвременен повествователен екшън стил до наши дни!

ПОСМЪРТНО при=при Богиня Матара и Иса 

Което разбира се, е абсолютно абсурдно и наивно неистинно и смешно само при елементарно разсъждаване в тази посока и опит да потърсим къде, аджеба, са 2000 – годишните оригинали на тия документи, постулирани от фалшификаторите като свещени исторически документи, по които се преподава и изучава древната история – сиреч те са съвременни късносредновековни декомпилативни съчинения, представяни за автентични авторски на известни древни автори и нарочени и канонизирани като истинни исторически извори и академизирани като свещени научни догми, неподлежащи на ревизия!

Ще ви продемонстрираме технологията на разсекретяване на тия документи и извличане от тях на сакралната Българска документация и информация.

Предупреждаваме ви, че всички документи са съставени и редактирани и съхранявани под постоянния надзор на авторите им – Кан Авитохол, Кан Атила и Кан Анастасий I в качеството им на реални и рационални действащи висши светии Свети Павел, Свети Николай Чудотворец и Свети Анастасий I, по такъв начин, че участието на Българските Богове и Техните Български феноменни потомци в имената и топонимията да е безспорно ясно и елементарно понятно и разбираемо още от пръв поглед като истинността и безспорността на христоматийния пример за демонстративно безусловно нагледно доказване на истинност и вярност – равенството 1 + 1=2 .

Документите са  безспорно ясни и елементарно понятни и разбираеми от пръв поглед, но само за посветените, които имат ключа на кода на Свещения шифър, с който са кодирани и заключени тия документи, които иначе са натрапчиво пред очите на всички, и абсолютно непонятни за непосветените!  

Ще ви направим тази демонстрация с основни имена в постинга на изследователя, като ще се въздържаме да влизаме в подробности за тях.
Ако успеем.
Надали обаче...
 
ДЕМОНСТРАЦИЯ с=с Исус и Матара Диана  

ОСНОВНИТЕ ИМЕНА на=на Иса и Богиня Ма (Майка) Диана  

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Някои от имената разсекретихме в коментара ни в поста на marknatan, сега ще изследваме документи от постинга на germantiger .

"ПРЕДИСТОРИЯТА НА Херман-Арминиус е, че той не бил варварин и дивак, познавал обичаите на Рим и неговата имперска сила вероятно още от дете, когато с брат си бил взет като заложник във Вечния град. Самия Арминиус воювал като легионер, заслужил римско гражданство и постигнал титла на конник особено почитан в древния Рим. Практиката на империята да взема за заложници младите наследници на чужда племенна аристокрация, след това да ги възпитава, дори покварява, да ги обсипва с награди и да ги превръща в римляни като култура, манталитет и дори дух била всеизвестна и резултатна. Брата на Арминиус прекъснал връзката с народа си, приел името Флавиус и цял живот служил на Рим, в противовес на Херман, който останал неподкупен и равнодушен към ласкателства, награди и разкош. Не някой друг, а римските историци го нарекли с прозвището „Освободителя на Германия”! "

РИМ=МИР=Мария
Българската Богиня Матара (Диана Мария), Мария Магдалена, Кръстница на този Български светилищен център и селище

Ето Българската Божествена жреческа династия Дуло, херметизирана през епохите и като Флави от Българският първожрец Филип Македонски и после от Павел: 

ФЛАВИ=ФАЛИВ=ФАЛИП=Филип 

ФИЛИП=ФЛИПИ=Флави 

ФЛАВИ=ФАВИЛ=Павил=Павел 

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Флаве=Флави 

Ето и кои са Освободителите на Германия : 
 
ОСВОБОДИТЕЛИ НА ГЕРМАНИЯ=Богиня Мат Диана и Иса Болгарина

ОСВОБОДИТЕЛИ НА ГЕРМАНИЯ=Болгари от Богиня Мат Диана и Иса
Българите от жреческия род Дуло/Флавии на Исус и Мария Магдалена  
 
Висшият императорски титул Цезар веднага се трансформира в жречески: 

ЦЕЗАР=ЗРЕЦ=Жрец
каквито са всички Български Първожреци, манипулирани като "римски"

Нека да освободим от магията на анаграмната хватка и името и персоната на известния галски Първожрец и вожд Верцингеторикс (лат. Vercingetorix), на който вижте как десакрализираната етимология обяснява името му опростачено първосигнално и наивно травиално като "Водач на сто копиеносци" : 

ВЕРЦИНГЕТОРИКС=Кан (Жрец) и Цар от Бог Иса от Трагия 

А иначе и терминът копиеносци, съставен от Българските словосъставители и понятен само на Български чрез Свещения шифър, означава: 

КОПИЕНОСЕЦ=КОПИЕНОСЕТС=КАН ПО ТИЕ ЕСЕС=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исус  

КОПИЕНОСЕЦ=КОПИЕНОСЕТС=КАН ПЕСЕСТ=Кан (Жрец) от БЕЗИСТЕНА – 

жреци от свещената Българска Божия жреческа фамилна колегия на Исус и Мария Магдалена от Първосвещения първосътворенчески светилищен комплекс на Земята и Божи храм Безистена в първопрестолния  Божи град Олимп/Олямб/Ямбол  

Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena  

Безистенът в Ямбол е Сътворенческата светилищна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички физични и биологични процеси на Земята!
Безистенът е Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и цинтрален архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец.
Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други!

ВОДАЧ НА СТО КОПИЕНОСЦИ=ВОДАЧ на Кан (Жреци) на Иса и Диана от БЕЗИСТЕНА
поредният Български жрец от Божията жреческа династия от Ямбол 

От историческите документи – сиреч от фалшифицираните и романизирани като късносредновековни героически рицарски романи, научаваме, че " след като пристига в столицата Рим, пленникът  Верцингеторикс е бил хвърлен в затвора Мамертинус, където прекарва последните 6 години от живота си. През 46 г. пр. Хр. по заповед на Цезар е ритуално удушен." – от които документи след дешифрирането им научаваме

МАМЕРТИНУС=Мат Мария и Иса 

Верцингеторикс е РИТУЛНО УДУШЕН=Верцингеторикс е от Рода Дуло на Ешуа  
 
image

А етносното име на гали – те е по един от 12 – те змейски синонима на Българската Божия змейска календарна символика – Хала, Кала, Гала – Змей, рептилска символика преминала в хералдическа херметична символика на рода Дуло на генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена, по който родови признак сега ги откриваме на всички високи позиции в цялостния живот на всички племена във всички области + и – на проявление и ги извличаме от змийските им дупки на показ.  

Ето и 100% – овия Български Божествен жречески произход и на емблематичния Ханибал Барк, чието популярно прозвище сочи веднага ясно и категорично два от древните етноними на Българите: 

ХАНИБАЛ=БАЛХИ=Балхи (Българи), Балх – Българин 

БАРКА=Барки (Българи), Барк – Българин 

Сакралният етимоложки прочит на пълното му име и титули Hannibal Barkas е категоричен! 

Hannibal Barkas=Балкарин Кан (Жрец) на Бог Иса  
 
Нека да разсекретим някои от шифрованите послания от посветените Българи, написани с образно опиталния обяснителнен херметичен език на Българските посветени и кодирани със Свещения шифър, в случая в една от култовите картини за похода на Ханибал в Европа, нарисувана от Българския посветен Jacopo Ripanda от Италия от 15 – 16 век: 

ДЖАКОПО РИПАНДА=Брат Кан (Жрец) от Богиня Диана и Ежуа
посветен Българин от Българския жречески клан на Дуло от Бялото Братство на Богомилите в Италия, херметезирани и като Патарани/Братя: 

РИПАНДА=ПАДРАНИ=ПАДАРИ + Н (кодировъчен назал)=ПАДАРАНИ=ПатараниН=Пратиа=Братиа=Братя
херметичното наименование на Белите Братя 


image 
На картината в заден план като "случаен естествен природен" фон и декори, е нарисуван скален мегалитен светилищен комплекс с ясно очертани геометрични светилищни панели, с което Белият брат Богомил и Патаран – Джакопо, ни съобщава, че първата работа на всеки завоевател, който задължително е от Българския жречески род Дуло, е да посети или превземе със сила ако трябва, съответния централен светилищен комплекс и светилища, които са мултифункционални високотехнологични производствени съоръжения, построени от Българските феноменни строителни инженери и енергетици  през различни периоди на епохите за производство на тях на духовни и материални блага и творене на чудеса от феноменните им оператори – Българските жреци.

Затова поставихме определението за фона и декора като "случаен естествен природен" фон и декори, защото нито са случайно нарисувани от художникът, нито са естествени природни формирования, и които от 200 години насам геологията – втората по важност наука след историята, предназначени да фалшифицират заедно истината за Българите и скрие феноменното Българско материално светилищно богатство и наследство, като го формулира манипулативно като "природни геоложки феномени" и временно ги "скрият" от непосветените ни невежи сетива и разум. 

Ето колко са природни геоложки феномени скалните светилища, които никаква природа не може да построи с такива геометрични инженерно – строителни конструкции и  параметри и енергийни характеристики! 

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ=Болгари Кан (Жреци) на Ежуа и Богиня Мадара
точно, ясно и безспорно категорично дори с "ударенията и пунктуацията за интонацията" и подписите и печатите на строителите им! 

ПОДПИСИ на=на Богиня Диана и Бог Иса 

ПЕЧАТИ на=на Бог Ешуа и Диана 

ПУНКТУАЦИЯ от=от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иса  

ИНТОНАЦИЯ=ТИЯН ИЦА=Диана и Иса 

image
 
Нека се приближим до картината и разгледаме отблизо и по – дребните детайли, в които винаги посветените Български майстори на всякакви произведения на изкуството и изделия задължително имплантират "ей така между другото" своите кодирани послания. 

ПОСВЕТЕНИ МАЙСТОРИ на=на Бог Исус и Богиня Матара Диана  


image
 
Близкият план ни показва, че на главата на слона – командирския БТР и Хамър и личното превозно средство на Ханибал, има корона с дракон – херметичният хералдически символ на Българската змеийско – драконова рептилска династия Дуло.
Разбира се, че този херелдически атрибут не е за слона, който си е чист слон, а ни съобщава, че Ханибал е Българин, първожрец от Българската феноменна Божия династия Дуло  

image

Зумираме още повече царските регалии по БТР – Хамъра, високопроходимата машина слон, и под седлото виждаме Дървото на живота, заобиколено и пазено от много разярени дракони и лами! 

Символиката е ясна! 

ДЪРВО НА ЖИВОТА на=ДЪРВО на Ежуа и Богиня Диана 

ДЪРВО НА ЖИВОТА на=Рода на Бог Ежуа и Богиня Диана
родословното дърво на Боговете Демиурзи, състоящо се от Тяхните феноменни генетични потомци от Българския жречески род Дуло с рептилска драконова хералдическа символика   

СИМВОЛИКАТА Е ЯСНА=Кан (Жрец) на Диана и Исус от Ямбол

ВИСОКОПРОХОДИМА МАШИНА=Бок Исуш и Бохиня Мад Мария 

image

Ханибал стъпил върху костенурка и щит

Статуя от Sеbastien Slodtz от края на 17 век на Ханибал от битката за Канес през 216 г. пр. Хр. ни го показва стъпил върху костенурка и щит, която атрибутна композиция както и да я обясняват непосветените, за нас тя ни съобщава отново за Българския статут на Ханибал:

ХАНИБАЛ СТЪПИЛ ВЪРХУ КОСТЕНУРКА=
ХАНИБАЛ е Бълхарин Кан (Жрец) от Богиня Диана и Кристос=
ХАНИБАЛ е Бълхарин Кан (Жрец) от Богиня Диана и Исус от Тракия  

ХАНИБАЛ СТЪПИЛ ВЪРХУ ЩИТ=
ХАНИБАЛ е Бълхарин Хан (Жрец) и Шар (Цар) от Дуло на Богиня Диана и Иса 

АТРИБУТНА КОМПОЗИЦИЯ на/от=на/от Кан (Жреци) на Бог Изуц и Богиня Матара Диана  

Култовата фраз "Hannibal, scis vincereа ,victoria uti nescis" която уж генерал Махарбал казал на Ханибал преди битката, и която означавала уж "Ханибал, вие знаете как да спечелите, но не знаете как да ползвате победата си", ни носи в шифър поредната кодирана информация кой е и какъв е той:  

Hannibal scis vincereа=Ханибал е Цар от Бог Исус

Hannibal victoria uti nescis=Ханибал е от Богиня Диана и Исуш от Тракия

МАХАРБАЛ=МА БАЛХАР=Ма (Богиня Майка) е Балхар

Разсекретеното име на Канес ни съобщава поредния Български топоним:

КАНЕС=КАН ЕС=Кан (Жрец) на Иса  

БЪЛГАРСКИ ТОПОНИМИ на=на Българи Кан (Жреци) на Иса и Богиня Ма (Майка) Диана     

Ето и Българското родово досие на скулптура Sеbastien Slodtz: 

Sеbastien=Богиня Диана и Исус 

Sеbastien=БЕСИСТЕН

Slodtz=Дуло от Диана и Исус 

СКУЛПТУРА на=на Диана и Иса Булкария

Сакралната етимология на имената на Туснелда – дъщерята на германския вожд Сегест, е:

ТУСНЕЛДА=Дуло от Диана и Иса 

СЕГЕСТ=Ган (Жрец) на Диана и Исус 
 

Сега ще ви припомним, че задължителна традиция и право на победителите е те да пишат и съставят както си искат и както им отърва историята.
В техни ръце е цялата сила, власт и мощ с всички лостове и инструментариум, да променят и разменят дати, години и десетилетия, да преиначават локални и глобални събития и процеси, да премахват и въвеждат и разчленяват и преекспонират всякакви персонажи и герои, да представят загубите за победи и обратно, да определят добрите дела и постъпки за престъпления и престъпленията да представят за благородни и добри деяния, да квалифицират светите люде за престъпници а да величаят злодеите за праведници, да казват на черното бяло и на бялото черно!

Ярка демонстрация на тези фалшификации и дезинформация са всички сегашни политически и военни конфликти в света, формулирани вече открито като хибридни (дезинформационни) войни, скритите истини и наложените за истинии лъжи за първата и втората световни войни, дезинформацията за всичките повече от 200 военни агресии и войни водени от САЩ след втората световна война по всички точки на света, самовзривяването на кулите близнаци в Ню Йорк като повод за подпалването на войните в Близкия изток и налагането на бандитската терористичната външна политика за държавна политика на САЩ, геноцидът на десетките милиони жертви в СССР на юдео – ционистката болшевишка комунистическа диктатура, провеждана за изтребление на Българския духовен и интелектуален прогресивен бунтарски елит в поробените народи на концлагера СССР и фалшифициране и скриване на Българския генезис на тези култури и продължаване на многовековната руска имперска политика за скриване и тотално фалшифициране на Българското историческо авторство и величие по тези земи и народи – политика на фалшификация и цензура, продължавана и сега в Русия след разпадането на СССР..., а ние сега сме живи свидетели, как независимо от огромната информационна осведоменост, несравнима с информационната неосведоменост преди столетия и хилядолетия, страните в конфликтите и в политическите и военни процеси изнасят коренно противоречаща информация и по – силните и победилите, които засега са винаги лошите, които в глобален план са заговорниците срещу Българите и техните съюзници, налагат с всички геноцидни и цензурни средства тяхната истина, която е лъжата, за достоверна истина и я постулират като историческа академична истина – сиреч съчиняват и налагат фалшива история на народите и на света, като поредният и последен най – ярък демонстративен пример за това е глобалистичната и геноцидна към народите на Европа и най – вече конкретно срещу Българите и истинските човешки и християнски ценности политика на юдео – ционисткия ЕС.
А представяте ли си какви фундаментални фалшификации са правени преди 100 години, ами преди 200, ами преди 500 години, преди хиляда, преди 1500 години, какви волни съчинения са съчинявали победителите, които са едни и същите вече 1499 години душмани на Българите, които след падането на България под турско робство започват безконтролно и безнаказано да съставят и съвременната и древната история на Българите и от там на целия свят?

Такъв 100% – ов фалшификат е историята на Римската империя и на Европейските народи и най – вече на Българите от последните 2000 години, като в нашите публикации ние разкриваме истината стъпка по стъпка и в екстремални темпове, като не е толкова важна хронологията, с която фалшификаторите боравят както си искат (справка трудовете на Българския руски академик на Руската академия на науките Анатолий Тимофеевич Фоменко), колкото разсекретените документи, които доказват Българския генно – инженерени културно – цивилизационен генезис на всички народи и цивилизации на света. 

Такива фалшиви исторически документи и извори ползва в невиновно невежие като всички други и авторът на поста "Германеца, който...", който е чист преразказ  и възхвала на фалшиви несъстояли се събития и измислени персонажи за сметка на фалшифицираните Български такива. 

В пасаж от поста четем:
"В този момент Тибериус (бъдещ римски император) бил отзован от германските земи и на негово място пристигнал Публиус Квинктилиус Варус/Вар. Тибер потушавал възстание в Панония, а Вар идвал от земите на Сирия... Този римски наместник дал лош пример на войската си – започнал да съди по римски закони..."


Кои са Българските родови документи на Тиберий и на Публиус Квинктилиус Варус, който "идва от земите на Сирия"?

Тиберий Юлий Цезар Август=Зрец от Дуло на Богиня Диана и Иса Вер (Змей) 
 
ТИБЕРИУС от=от Диана и Иса Вер (Змей)

ТИБЕРИУС=Брат от Иса
династ от Българското родословие на рода Дуло от генетични потомци –
 Братя, от Господ Бог Исус 

Обстойна и пълна документация кой е Тиберий и доказваща, че император Тиберий е нарицателният култов Пилат Понтийски от Новият Завет, който е Български династ от жреческия род Дуло, ви представихме в статията ни 

В гнездото на змиите и ламите.Влечугоподобните владетели разсекретяват архивите си
http://bezistena.blog.bg/history/2014/04/28/.1208511, 

от който само ви цитираме следния пасаж:
 
Българският император Тиберий=Пилат се прекланя пред Бог Исус и му предава имперската власт, като става негов искрен и ревностен застъпник, трибун и мисионер, известяващ тракийските племена за поемането на цялата имперска власт от Бог Исус и Богиня Мария Магдалена!
Затова е и канонизирането и почитта на хората към светеца Тиберий = Пилат – информация съхранена и оцеляла в прав текст в египетската и етиопската църкви, занесена там от Българските имперски освободители, мисионери и покръстители на народите по тия места, установяващи Българската Свещена империя по света духовно, генно – инженерно и административно!
 "

И сега нека разберем от по – предния пасаж кой идва след Тиберий от "земите на Сирия" за смяна на императорската длъжност! 
Идва Публиус Квинктилиус Варус/Вар, който "идва от земите на Сирия".
Обаче не хуквайте да го дирите из Сирия, защото въобще няма да го намерите там!
Ето кой е и къде ще го намерим този Вар, Вер – Змей! 

ЗЕМИТЕ НА СИРИЯ=Исуз и Матара

ИДВА ОТ ЗЕМИТЕ НА СИРИЯ=ИДВА от Исуз и Матара
идва от земите на Българските Богове Демиурзи, които земи са Балканите и истинският Земен рай – Тракия в България!

Формулировката за Публиус " идва от земите на Сирия " освен че ни определя, че той идва от България, ни документира и че той е от рода на Исус и Богинята Майка и по – конкретно е роден от Тях! 

Вече се досетихте кой е Публиус, ето за достоверност и кръщелното му свидетелство, издадено от Божията канцелария на небесния ЕСГРАОН и подпечатано от Майка му и Баща му:

ПУБЛИУС КВИНКТИЛИУС ВАРУС=Бълкарина Кан (Жрец) Павел Син на Исус и Богиня Диана 

ПУБЛИУС КВИНКТИЛИУС ВАРУС=Павел, Кан и Сар Авитокол, Син на Бог Иса 

ПАБЛИУС=ПАБИЛ СУ=Павел на Иса 

Първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена идва да замени Тиберий=Пилат Понтийски, на императорския трон на рестартираната Българска империя, вече като Свещена Българска империя по феноменните жречески практики на Дарбите на Святият Дух и стриктно по Божиите закони и правила на Любовта, Братството и Мира между човеците, за които закони се казва в код в цитирания пасаж: " Този римски наместник дал лош пример на войската си – започнал да съди по римски закони"

Ето по кои закони управлява и съди Божият син Павел, заменил Тиберий=Пилат Понтийски на трона на Световната Българска, вече Свещена империя:

СЪДИ ПО РИМСКИТЕ ЗАКОНИ=ЗАКОНИ на Кан (Жрец) на Богиня Матара Диана и Исус 

И още един документ, указващ кой е римският наместник Вар/Вер (Змей) Паблиус: 

РИМСКИ НАМЕСТНИК=Кан (Жрец) от Диана Майка Мария  

И докато се кефите или наслаждавате на подробното емоционално повествование на описваната битка преди повече от 20 века в най – модерен съвременен стил на екшън – 
фентъзи, който стил и фалшификат ни налагат като на бавноразвиващи за историческа истина и академични извори като от пряк наблюдател и съизживял ги събития участник писател, което е абсолютнен абсурд, ние ще си вършим работата и ще разсекретяваме всички топонимни документи в историческото шоу, които документи всъщност са истинските и важните!   

"На хълмовете между днешните Бад-Дрибург и Билефелд, Арминиус заповядал да се изградят барикади от дървета, което още повече затруднило движението на легионите" 

БАД ДРИБУРГ=Богиня Диана Род Бурги=Бурги (Българи) от Рода на Богиня Диана  

БИЛЕФЕЛД=БИФЕЛ ДЕЛ=Павел от Дуло=Павел (родоначалник) на Дуло 

И още допълнителна инфо за Арминиус:

Арминий (Arminius; Armen; * 17 пр.н.е.; † 21 г. сл.н.е.) е княз на херуските, който през 9 г. сл.н.е. в битката в Тевтобургската гора унищожава три римски легиона.  

АРМИНИУС=Мария и Иса

АРМИНИЙ=АРМЕН=Мария

Той е син на княз Segimerus, брат е на княз Ингвиомер. Арминий има брат, който се казва Flavus, римски офицер. Арминий, както и брат му, е израсъл в Рим и служи като командир на германски военни части (ductor popularium) дълго време в римската войска; получава римско гражданство, става конник (Eques) и научава римски език. 

Segimerus=Ган (Кан, Жрец) на Исус и Мария  

ИНГВИОМЕР=ВОГИН МЕРИ=Богиня Мария  

ductor popularium=Бълкарин от Богиня Матара Диана 

Eques=ЕКВЕС=Кан (Жрец) на Бог Иса 

Винаги сме ви документирали какъв е т.нар. "римски" или латински език: 

РИМСКИ ЕЗИК на=ЕЗИК на Кан (Жреци) на Мария и Иса 

ЛАТИНСКИ ЕЗИК на=ЕЗИК на Кан (Жреци) от Дуло на Иса 

Истинското име на река Липпе се намира лесно:

ЛИППЕ=ПИПЕЛ=Папел=Павел  

В постинга четем:
"Днес в тясно дефиле между скалисти хълмове останали от пясъчници, край пътя... който води до Екстернщайн, се намират вековни гори и извор с ручей, който тече под дърветата – според местните легенди, там е било древното германско светилище, където са били принесени в жертва римските войници." 

image 
Разшифровката на култовия и централен за Германия езически скален светилищен комплекс Екстернщейн във Вестфалия, който учените – геолози и фалшификатори традиционно обявяват за "природен геоложки феномен", за да не го квалифицира случайно някой като "мегалитен изкуствено построен светилищен комплекс", документира категорично неговия Български произход и статут: 

ЕКСТЕРНЩАЙН=ЩАЙН (камък) на Иса от Тракия 

image
 
Нали вече знаете, че няма никакъв начин тия изкуствено построени инженерно – строителни конструкции, каквито са примерно и Белоградчишките скали, и Метеора в Гърция, Долината на арките в САЩ, и още много подобни конструкции по света,  да ги е направил "ненадминатият строител и ваятел – майката природа", за 10 милиона, за 100, за 500 и за колкото още искате милиони години!
Могат само феноменните Български жреци – нашите Божествени Родители и Предци , строители на цялата мегалитна енергийна инфрастуктура на планетата ни, които и затова са ги индексирали неизтриваемо с Божиите имена и титули!

НЕИЗТРИВАЕМИ=Иза и Богиня Матара  

БОЖИИ ИМЕНА И ТИТУЛИ на=на Дуло от Ежуа и Богиня Ма (майка) Диана 

image

ВЕСТФАЛИЯ=ФАВЕЛ ИС Т=Павел от Иса и Диана 

Още информация в официален неразсекретен режим вижте в поста 
 
Екстернщайн — загадъчното светилище в Тевтобургската гора http://zahariada.blog.bg/history/2012/01/18/eksternshtain-zagadychnoto-svetilishte-v-tevtoburgskata-gora.885447


От поста на 
germantiger научаваме, че след загубата биографът на Август – Светониус написал, че императора удрял главата си в стената и възклицавал: „Квинтилий Вар, върни ми легионите!

Ще разсекретим само върховния титул на императора – Августус, за който всички казват, че означава Божествен, но остават само на това анонимно семантично ниво, за да не търси някой кои са тия Божествени Богове!
 

Ето ги кои са тия Богове!

AVGVSTVS=АВГУСТУС=ВАГ Т УСУС=Богиня Диана и Исус
 
Същите Български Богове са и анонимните Божествени Богове: 

БОЖЕСТВЕНИ=Бог Исуж и Богиня Диана  
 
И ето какво е написал в код със Свещения шифър Светониус за уж удрящият главата си в стената Август: 

КВИТНИЛИУС ВАРУС ВЪРНИ МИ ЛЕГИОНИТЕ=Българин Кан (Жрец) от Дуло на Бог Исус и Богиня Матара


Няколко думи за Светоний, биографа на Август  Гай Светоний Транквил (на латински: Gaius Suetonius Tranquillus), известен още само като Светоний (Suetonius), е древноримски историк (75 – 160)
Светоний е бил администратор и работил за император Адриан като писар. Най-известен е като авторът на Дванадесетте цезари (De vita Caesarum) — история на римските водачи, от която черпят информация много изследователи на древния Рим. Тя се смята от мнозина за безпристрастен източник на информация — поне дотолкова, колкото един историк в древността би могъл да бъде обективен.
Светоний говори за „Chrestut“, което може да се отнася за Христос. 

Gaius Suetonius Tranquillus=Булгарин Кан (Жрец) от Дуло, Син на Сина на Богиня Диана и Исус  –
писарът на император Адриан, за който сме ви просвещавали в наши статии, че е Кан и Цар Авитохол или Павел, е син на самият император Адриан, който е синът на Исус и Мария Магдалена – Павел, работещ в близкото обкръжение на баща си Павел.   

Личното име само документира това:

СВЕТОНИУС=Богиня Диана и Исус 

СВЕТОНИУС=Син на Сина на Богиня Диана 

В името на Светониус е вложена информацията къде е двореца и администрацията на баща му – Кан и Цар Адриан/Авитохол/Павел: 

СВЕТОНИУС=ВЕСИСТОН=БЕЗИСТОН=БЕЗИСТЕН

Разшифроваме и информацията, вложена в Дванадесетте цезари (De vita Caesarum) — историята на римските водачи, за да научим от кого са тия цезари: 

De vita Caesarum от=от Исус и Богиня Матара Диана

De vita Caesarum от=Зреци от Богиня Мат Диана

De vita Caesarum=Кан (Жреци) от Исус и Богиня Матара Диана
когато първата буква С в жреческо – царския титул Caesar се чете като К  

Още информация за Българския генезис не само на дванадестте, ами на всички цезари на Римската империя, която е Българската империя, научаваме от Българския превод на името на този исторически труд: 

ДВАНАДЕСЕТ ЦЕЗАРИ=Зреци на Богиня Диана и Тати Иса   

И още повече автентична неподправена (само зашифрована) информация за Българския генезис на всички римски императори и на цялата Римска империя получаваме от самото име на Римската империя:  

РИМСКА ИМПЕРИЯ на=ИМПЕРИЯ на Кан (Жреци) на Иса и Мария 
 
Съобщението, че "Светоний говори за „Chrestut“, което може да се отнася за Христос", ни води пак при Баба му и Дядо му Мария Магдалена и Исус : 

Chrestut=Диана и Иса от Тракия 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще спрем дотука с обследването на тази страховита история от постинга на автора му germantiger, изпълнена с много война, кланета и диващина и декорирани с нагледни кървави кадри, любима тематика на българо – немския им автор, най – изявеният в блог. бг свръх и супер анти – Български блогер и гордеещ се с това докато диша Райския въздух и тъпче Свещената Българска земя, зомбиран на темата "от Българите по мръсен и долен гаден народ няма", сякаш баща му Б/българин не го е правил с феноменното Божие Българско семе, ами по технологията на размножаване на марсианците, за които казват, че те се били правили и размножавали с потупване по челото!
Ама не е правен по този нестандартен метод, (защото авторите на историята за марсианците и прототипите на марсианците и семантичните титуляри на наименованието марсианци им са самите Български Богове Демиурзи – 

МАРСИАНЦИ=МАРИА СИЦ=Мария и Исус,

Които са ни правили нас Българите – техните генетични деца, по същия начин, по който и ние правим нашите деца), а е и той от нашия феноменен Божи жречески род, и то доста замърсен, че ще му помагаме да отърве процедурите в спа – центъра с джакузитата с катран над точката му на кипене (ако пожелае!), че такава ни е работата на нас!

За ваша информация ще ви уведомим за реакцията на българо – немеца автор на подложния пост и дали ще е проумял всички тия христоматийни ясни и разбираеми категорични като 1 + 1= 2 документи, защото той задължително е с IQ > 70 и нашето просвещение е и за него. 

За разочарование на милитари – автора и за успокоение на тракийските джермански племена, ще им светнем, че всички тия кървави баталии и внушени и вменени дивашки животински характеристики на предците им, са абсолютна измислица на фалшификаторите на истинската европейска история, която е изцяло построена върху фундамента, надстройката и цялото построение и зданието на Българската история, които манипулатори имат за цел да внушават зверски отношения между хората в древността и войнствена кръвожадност на джерманите, за да насъскват и конфронтират съседските племена и народи за реализиране на злодейския принцип на тъмните сили на временните господари на народите и на света – "разделяй и владей", каквато е сегашната перфидна злодейска политика на заговорниците срещу Българите и прогресивното човечество, чийто елит сме ние феноменните Българи от род Дуло на Исус и Мария Магдалена 
 

ДЖЕРМАНСКИ ПЛЕМЕНА на=на Кан (Жреци) на Исуж и Мадара от Ямбол 

Задължително ще разсекретим и няколко документа за емблематичния Българо – джермански политик и канцлер Бисмарк, свързан и с добри, и лоши дела с България и Българите.
Ами най – важното е, че той е както казахме – и по принцип задължително е така, че е Б/български династичен имплант от Божия род Дуло в това елитно зомбирано тракийско племе, в което Българските му жреци и духовни интелектуални лидери и генно – инженерни имплантатори са вложили с огромна любов огромно количество Български Божествен генетичен и феноменен имплант за неговото култивиране, цивилизоване и очовековечаване – което е светата истина за разлика от расистко – нацистката идеология на друг българо – юдейски династичен изтърсак – Хитлер, за превъзходство на немската раса над всички други племена!


БИСМАРК=К Б ИС МАР=Кан (Жрец) на Бог Иса и Мария 

ОТО ФОН ЛЕОПОЛД ФОН БИСМАРК=Кан (Жрец) от Дуло от Павел от Богиня Матара и Бог Иса 

Същото ни съобщава и другата му основна династична фамилия – Шьонхаузен:

ШЬОНХАУЗЕН=ХАН ЕЗУШ=Хан (Жрец) на Езуш 

Много и противоречива е информацията за Бисмарк в отношението му и във връзка с Българския народ – и добри, и лоши неща се чуват, обаче основната реклама за него във Българската Википедия е нагледното христоматийно доказателство за тоталната и яростна фалшификация от заговорниците срещу Българите на Българската и от там на световната история, и то в най – нови времена, а какво остава за векове и хилядолетия назад!

Вижте какво пише в нея:    

"Бисмарк, в качеството си на канцлер на Германската империя, е главен подбудител и застъпник за освобождението на България, домакин на Берлинския конгрес и спасител на мира в Европа посредством подписания през 1878 г. Берлински договор.
Известен е с това, че след освобождението на България цени високо духа и непоколебимата воля на българите и ги нарича „прусаците на Балканите“ 

Ще попитаме историка и писача на тези бисери във Википедията, ще ни каже ли, след като Бисмарк го квалифицират като главен инициатор на Руско – турската Освободителна война, радетел и спасител на Българите от 500 – годишното страшно турско робство, защо той не дойде с армията си да освободи България, ами дойдоха руснаците, а пък той въоръжаваше през цялото времетраене на войната безплатно (с пари от юдейските банкери, с които той през цялото време на политическата му и управленческа дейност е в най – тесни топли връзки) турската армия с най – модерните на света за времето си круповски оръдия и джапане, да разтрелват с тях руските освободители и Българските опълченци, и изпращаше висши немски военни специалисти и офицери – яростни престъпници и злодеи антибългари юдео – германци (командирът на турската армия на Балканите до юли 1877 г – Мехмед Али Паша, прусашки юдео – немец приел исляма, чието име е Карл Дитрих, командир на войските, съсредоточени в Шуменската крепост, командващият централната турска армия Вейсел паша и мн.др.) за генералщабни стратези, командири и пълководци на турската армия и не призова юдео – немските висши офицери в състава на руската армия (30 % от състава ѝ !) да не съботират с всякакви средства през цялата кампания военните операции на руската армия в полза на турците?

В Берлин Бисмарк, смятащ, че непокорните Българи не могат да се усмирят по друг начин освен с репресии, заявява надменно: „Аз не бих пожертвал живота на нито един германски гренадир за конекрадците от долното течение на Дунав!”, а за създадената след пет века на робство, Българска държава: декларира: "Когато решихме да свикаме конгреса през 1878 година, ние съвсем нямахме предвид интересите на България, а се ръководехме изключително от нашите интереси, на Германия. За Германия няма абсолютно никакво значение дали България ще е малка или голяма !

И щото се ядосах и за да не тегля една на фалшификаторите без цензура, ще разсекретя поредните сакрални изрази, че на нас това ни е основната работа наред с разкриването на фундаменталните световни тайни!  

МОЩНА АРМИЯ на=МОШТНА АРМИЯ на=на Ешуа и Мат Мария 

НАЙ МОДЕРНИ ЗА ВРЕМЕТО СИ=Исуз и Богиня Диана Матара Мария

ПЪЛКОВОДЦИ=ПЪЛКОВОДТСИ=Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса и Богиня Диана 

СВЕТОВНИ ТАЙНИ на=ТАЙНИ на Бог Иса и Богиня Диана 

И за да пишем още една положителна червена точка към официалните му в досието на българо – германския династ Бисмарк, ще разсекретим неговия култов презрителен израз, че съдбата на конекрадците от Долния Дунав (Българите) не заслужава костите и на един померански гренадир, за да извлечем поредния кодиран документ за Божествено – жреческия статут на Българите, независимо дали е казан от Бисмарк в този му прав или в кодирания му смисъл:

БЪЛГАРИТЕ СА КОНЕКРАДЦИ ОТ ДОЛНИЯ ДУНАВ=
БЪЛГАРИТЕ СА Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Иса от Тракия
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Някой Българин с интелектуален потенциал IQ > 70 нещо да не е рабрал или да е открил грешки в нашите преводни документи от началото на поста до сега?

Накрая ще разсекретим и кои са тия страшни персонажи Vikings от същия сериал, пред кървавите баталии и зверства на които и срещу които се възхищава автора на поста и сам насочва с възхищение читателите към тия сцени с упътването:
"АПОГЕЯ на клипа под постинга е СЛЕД 1.14 ! – сиреч там където започват кланетата! 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=91&v=zoJGAhPWhQg
СЕВЕРНАТА ЯРОСТ И СТРАСТ във видео по сериала "Вайкингс"

Vikings=Кан (Жреци) на Бог Иса 
документ, разкриващ ни, че прословутите викинги са тракийско племе, разселено в северните дестинации от техните духовни вождове – Българските жреци на Бог Исус, и чиито имена носят за свой племен етноним
–––––––––––––––––
екип на  bezistena и Свети Павел, който е Свети Кан Авитохол и неговия син Свети Николай Чудотворец/Свети Кан Атил ..., и неговия внук Свети Кан Анастасий I, и още новоепохални Светии от Вси Светии, които всички са негови генетични потомци
–––––––––––––––––
ИСД
 с Любов и песен!




Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
11.02.2018 17:19

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658369
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43981
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!