Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2020 22:04 - Мистерията за биологичното оръжие "коронавирус" е разгадана. Всичко е закодирано в името му!
Автор: humanity21 Категория: Други   
Прочетен: 692 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 06.03.2020 22:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  29/03/2020  

Коронавирус: Силно заразен и смъртоносен вирус, който се слага на суперстероиди винаги и навсякъде, когато включат превключвателя на 5G... докато усилват програмите за ваксинация срещу грип ... и пръскат над главите ни с аерозоли, натоварени с токсини, които допълнително задействат грипните симптоми. 

"Коронният аспект“ на този вирус е пряко свързан с един от най-големите мълчаливи убийци на съвременната епоха - генерирането и предаването на електричество, използвано за захранване на цялата планета.   

Има множество случаи, при които производството и транспортирането на електрическа енергия създават корона в системите с високо напрежение.  „Коронният разряд“ може да се разглежда като синкав блясък, който се обяснява по следния начин:   “Коронният разряд е електрически разряд предизвикан от йонизацията на течност като въздух, обграждащ проводник, който е електрически зареден.”    

Много по-съществено е, че има и невидими (но откриваеми) корони, които се произвеждат в системите с по-ниско напрежение.  Някои от по-често срещаните примери, които следват, когато се гледат в съвкупност, представляват невидимото море от електрозамърсяване, в което всяко човешко същество е потопено от люлка до гроб:   (1) електрозамърсяването на закрито, (2) диапазоните на сигнала на електромагнитни честоти необходими за 3G и 4G мрежите (например клетъчните кули), (3) високото ниво радиочестоти и микровълновата радиация, излъчвани от 5G захранващите мрежи (например микровълновите кули), (4) блуждаещият ток от предавателните линии и електропроводите,  (5) производството и преноса на енергия от ядрени, въглищни и водноелектрически централи, (6) електрическа подстанция и трансформатори.  

Тъй като всеки жител на Земята е изложен на всички тези видове електромагнитни честоти (EMF) и електромагнитна радиация (EMR) в различна степен, всеки индивид ще развие някакво ниво на електрочувствителност през живота си.  Някои злочести хора дори ще изпитат пълния мащаб на синдрома на електромагнитна свръхчувствителност. 

  След като град Ухан, Китай е създаден като официална 5G демонстрационна зона, всички жители стават изложени на най-високите нива на радиочестоти и микровълни, необходими за активирането на напълно работеща 5G мрежа.  Също така Ухан беше създаден като модел за умен град/смартсити, тъй като беше в процес на ускорено градско изграждане на Интернет на нещата.  В действителност, излагането им на всякакви електрически корони е достигнало безпрецедентни нива, но именно 5G активирането наистина ги е „запалило”.  

КОРОНА = РАДИАЦИЯ   

Ето какво точно означава корона според речника Merriam-Webster:  

“Лек блясък в близост до повърхността на електрическия проводник при високо напрежение.”  

ФАКТ: Сиянието на електрически индуцираната корона е проява на излъчване на радиация в околната среда.  Степента и разстоянието на разряда извън видимата корона е много по-малко разбран от учените, физиците, електроинженерите и електротехниците.  Едно обаче е сигурно и това е, че този вид радиация е увреждащ за биоорганизма на човека, колкото по-дълго той е изложен на него.  

Следва списък на документирани „проблеми“, причинени от електрически корони, особено в близост до електропроводи.  Ако короните могат да причинят „повреда на оборудването“, деградация на О-пръстена и компрометиране на кондензатори, представете си какви щети биха нанесли на човешкото тяло.   Ето някои от изброените проблеми - електрически загуби на напрежение и активна енергия; доловим шум; електромагнитни смущения; генериране на озон; повреда по изолацията и др.  

5G В УХАН
От всички предходни примери за електрическо нападение, електрозамърсяването и EMR токсичността, продължаващото военно разгръщане на 5G ясно представлява най-голямата EMF заплаха за човешкия живот и биосферата. Вижте статията Hard evidence proves US gov’t lied about 5G. Navy research report confirms numerous health dangers. http://stateofthenation2012.com/?p=123687 [“Стабилни доказателства доказват, че правителството на САЩ е излъгало за 5G. Проучване на военноморския флот потвърждава редица опасности за здравето.”]  

Правителството на САЩ отдавна е наясно, че 5G е изключително вреден и опасен.  Всъщност са проведени безброй научни изследвания, които са доказали вредата за човешкото здраве от много по-малко мощни радиочестоти и микровълнова радиация.  Вижте: MILITARY INTEL REPORT Proves Government Has Known 5G Radio-frequency Ranges & Microwave Radiation Are Harmful to Human Health http://themillenniumreport.com/2019/08/military-intel-report-proves-government-has-known-5g-radio-frequency-ranges-microwave-radiation-are-harmful-to-human-health/ [“Военен разузнавателен доклад доказва, че правителството е знаело, че диапазона на радио честотите и микровълновата радиация на 5G са вредни за човешкото здраве”]   

Винаги, когато се появят интензивни 5G внедрявания в главните райони на метрото, където коронавирусът беше също отприщен, като в Ухан, Китай, светът ще става свидетел на епидемична супер буря с наистина епични размери.  Има конкретни причини за този доста предсказуем и опустошителен резултат в Ухан, тъй като той е проектиран по този начин от извършителите.   

Ухан е мястото, където 5G беше умишлено внедрен като оръжейна система точно преди планираното пускане на биопроектирания коронавирус. Всичко сочи, че активирането на 5G е превърнало коронавируса в супер биологично оръжие, което беше толкова фатално и изваждащо от строя, че изисква незабавно блокиране на целия мегаполис, за да се овладее масовото огнище.   Вече е научно доказано, че електрическите полета, които са с мощност само 50 Hz, могат да предизвикат активирането на различни вируси. Вижте: Exposure to a 50 Hz Electromagnetic Field Induces Activation of the Epstein-Barr Virus Genome http://stateofthenation.co/?p=7703 [“Излагането на 50-херцово електромагнитно поле предизвиква активирането на генома на вируса Епщайн-Бар”]   

Защо тогава Китай включи 5G в Ухан през месеците, водещи до това, което вече беше прогнозирано да бъде един от най-лошите сезони на грип, регистриран в Китай и в целия свят?!  Здравните власти в световен мащаб вече бяха забелязали драматично подобряване на смъртните случаи и заболяванията, свързани с грипа през началото на есента на 2019 г., които се влошиха само през зимата на 2020 г.  

СЛОЖЕН КРИМИНАЛЕН ЗАГОВОР

Като се имат предвид онези силно заблуждаващи инициативи, проведени в Ухан, други недобросъвестни разработки, обсъдени в експозициите, публикувани по-долу, както и няколко подозрителни обстоятелства около това така наречено спонтанно огнище, вече е ясно, че умишленото освобождаване на коронавируса и умишленото 5G активиране  в Ухан през 2019 г. бяха целенасочени мероприятия.   

Единственият останал въпрос е „Кои са истинските извършители?“.  Защото само чрез високо организиран и изключително сложен заговор можеше да се изпълни престъпния сюжет толкова ефикасно.   Сега няма съмнение, че е имало силно координиран заговор между китайската дълбока държава, американската дълбока държава и британската дълбока държава при осъществяването на различни планове за прилагане на 5G и коронавирус, всеки от които е бил нужен за успешното извършване на геноцида в Ухан.  Въпреки това имаше и друг държавен актьор, който беше дълбоко замесен в тази глобална психологическа операция.   

Има достатъчно доказателства, че както Съединените щати, така и Обединеното кралство изиграха ключови роли в тази гадна схема, за да взривят китайската икономика в интерес на запазването на американския петродолар като резервна валута в света заедно с постигането на няколко други ясни цели.  Твърдите доказателства, представени в следващия пост, отразяват чистата дълбочина и широчина на този „явен” англо-американски заговор за водене на био война срещу Китай.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ
Поради решимостта им да завършат военното разполагане на 5G в Китай, биоинженираната пандемия на коронавирус се разпространява скрито, за да осигури покритие за разнообразните симптоми, медицински заболявания и здравословни състояния, пряко причинени от бързо разрастващата се 5G електропреносна мрежа в световен мащаб.  

Източник: http://themillenniumreport.com/2020/02/coronavirus-bioweapon-mystery-solved-its-all-in-the-name/?fbclid=IwAR38B_8zYiB6rql76ZJnbq_dn4IMtb_iiKRYvAVXGfu04FJmnZ5OIHAK3gs



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: humanity21
Категория: Други
Прочетен: 442875
Постинги: 673
Коментари: 78
Гласове: 368
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031