Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2019 13:13 - Обръщение към Blog.bg
Автор: lexparsy Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 654 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 06.06.2019 03:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
вИЕ не осъзнавате ли, Инвеститори на BLOG.BG... какъв ОГРОМЕН грях Ви се ТРУПА и на сЪВЕСТТА и с от Бога назидание търпимо за сВОБОДАТА Ни на избор...
На кой да СЛУЖИМ? Дали на Красивото и Съзидателното (наречено Божие), във всеки миг и навсякъде, НО забранено за провиждане.

   Опитваме се да Ви докажем, че не просто сте безотговорни към „личностите“ сеещи семена на Омраза, Обиди, Интригантство, даже Провокации със „заплахи“, детски смешни за духа Ни...
НО!!!
май и самите вИЕ се правите че не съзнавате Греха Си за Подстрекателство към всички за цялото душевно страдание на споделящите ТУК, на мястото от Вас предоставено на няколко само... иНВЕСТИРАНИ от вАС „личности“ и даже мултиплицирани, които сеят Смут Омраза, Интригантство... и Страх от споделяне,...
  
Нямаме думи за пътищата, които Душата може да измине през деветте пътя към „Ада“ на където сте съучастни с Някому да ни упътите!
   А тази предоставена Нам, явно съзнателно, но и доказано преднамерено среда за споделяне и комуникация, на която сте скрити свидетели е по-жестоко Средство за унижение на Хората, даже от средновековната Инквизиция, която изгаряше само телата на хората с Вяра.
   А вИЕ, само с крясъците на няколко мултиплицирани „Викача“, правещи “Шоуто на  Забавлението“ май само се наслаждавате като Наблюдатели, пиейки си „биричката“, купена от парите инвестирани в „кликове“ за скритите Вам от „реклама“!

   Аз написах много постинги с „намеци“, но някои с Доказателства, че вИЕ не сте само безучастни иНВЕСТИТОРИ, но и съпричастни подстрекатели към гаврата и унижението на пишещите в предоставената от Вас забавна за Пошлостта „Медия“!
  Не съзнавате ли че Блога е буквален образ и подобие и отговор за ключовите въпроси за Политика, Икономика, Култура, История, Държавност Вяра и ... (уффф не ги подредих), разрешими лесно и просто... когато ни е предоставено ЗАБРАНЕНОТО, даже от Вас, СПОДЕЛЯНЕ и ЗАЕДНОСТ!
   За което само намекнах в последния си постинг... но май трябва да повикаме „спасителя“ Тор, да сберем стинки да откупим „чука“ на собствената си Съвест, че да си махнем нахлупените ни овчи кожи и да ВИ ГО ФРАСНЕМ!
   Сигурен съм че последната фраза ще бъде поантата от цялото Вам разбиране на написаното :-))))

-------
И моля Служителите Ви да не ме "помпят“ в Блоговата Ви Матрица, имам си моя собствена :-)))



Тагове:   обръщение blogbg,


Гласувай:
16



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lexparsy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1363877
Постинги: 484
Коментари: 4222
Гласове: 7375