Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2018 19:46 - Бежанец - педофил посегнал на три деца в басейн
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 380 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.08.2018 19:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Поредният, търсещ убежище насилил деца е от Иран. Той е арестуван в немския град Оринген след като е обвинен в сексуално посегателство срещу три деца.

„По-особеното“ в този случай е, че насилникът е на 63-години – обикновено търсещите убежище със „секс спешност“ (това е оправданието дадено от един такъв пред съда!) са до около 30 г. – и при опита за сексуално посегателство една от жертвите е момченце.

„Инцидентът“ е станал в неделя в обществен басейн в града, където 63-годишният иранец (вероятно не бягащ от Асад или „войната в Иран“) сексуално е насилил две момиченца – на 9 г. и 7 г. – както и 7-годишно момченце. По информация на немския „Билд“, извращението с момченцето е продължило поне 7 м., докато мъжът е бил във водата.

Служителите на басейна са били алармирани от посетители – поне трима човека са били свидетели на своеволията на търсещия убежище – а децата са казали на родителите си какво им е направил мъжът.

Насилникът незабавно е бил принуден от служителите да напусне (водата на) басейна и да се облече, полицията е била повикана и той е бил задържан на място. Служителите на реда сега водят разследване и евентуално може да го обвинят в сексуална злоупотреба с дете.  

Никакви други детайли за самоличността на „търсещия убежище“ не се съобщават, но басейните в Германия и Австрия – в частност – се превърнаха в любимо място за секс атаки, често извършвани от търсещи убежище или „прясно“ пристигнали в Европа „мигранти“. Случаите, в които жертви на „извратеняците“ са деца, също – за жалост – не са изключение.

В опит да предотвратят посегателствата, някои водни съоръжения (басейни и водни увеселителни паркове) се опитаха да забранят достъпа до тях на „мигранти“/търсещи убежище, но те обикновено са изправени пред яростните атаки и критики от страна на (леви) активисти, а често и от представители на властите и подобни забрани остават в действие много кратко.

Използвана е информация на „БрейтБарт“.

image

Отново изнасилено дете, отново от бягащ от насилието

Поредното „мръсно мигрантско бельо“ в Германия, отново е свързано с изнасилване – този път жертвата е 8 годишно момченце.

Детето е изнасилено в център за настаняване на търсещи убежище в Валдшут-Тиенген, близо до границата с Швейцария.

Полицията е получила спешен сигнал малко след 21.30 ч. местно време в понеделник. Според много оскъдните информации за случая, извършителят е афганистанец, на 62 ГОДИНИ, търсещ убежище.

Той е вкарал 8 годишното дете в помещението с душове и го е изнасилил – вероятно защото не е бил убеден, че детето не е съгласно (с този мотив друг изнасилвач-педофил в Австрия беше оправдан).

Толерантно: В Австрия отмениха присъдата на мигрант изнасилил 10 годишно момче

Други лица – вероятно живеещи в центъра – упоменати като „очевидци“ са забелязали и са се притекли на помощ на детето. Заподозреният е бил задържан от тях, до пристигането на полицията.

Детето е преместено в клиника за изследване. Няма информация какво е състоянието му.

 

image




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1182202
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930